Ma. Carme Carrió Salabarnada.”les OKupacions delinqüencials”

0
50

Els veïns diuen PROU a les OKupacions delinqüencials

Fa pocs dies, al nostre barri de les Escodines, una vintena de veïnes i veïns cansats de tot el que han de suportar, van baixar al carrer per dir PROU sorolls, crits, tràfic de drogues, venda de claus i negocis bruts de manera continuada, n’estem farts i tips, d’aquesta situació, que obliga a un malviure perllongat. Per què davant d’aquests fets l’Administració no actua o no pot actuar de manera valenta i decidida en el manteniment de la pau veïnal? Si l’Administració no té eines per actuar-hi, que busqui la manera de canviar les lleis que donen drets als delinqüents, però, en canvi, treu els drets a les persones que ho estan patint dia rere dia i això és insuportable del tot i demanem que la classe política prengui ja mesures per evitar que cada dia s’ocupi més i més sense aturador.

Tot això ja no és nou, però sí que va ser-ho que el veïnat manifestés de manera contundent l’angoixa que nit rere nit ha de viure perquè persones incíviques pertorben el seu descans i provoquen un mal viure a tothom que viu a prop de les cases i pisos ocupats. A sobre, els okupes delinqüencials se’n riuen perquè a ells la llei els empara, i en canvi les persones que paguen les seves contribucions, la llum, l’aigua, etc., perden els seus drets per poder viure en pau. Recordem que tenim al barri uns 17 edificis problemàtics i uns 12 immobles ocupats de la Sareb.

Quan surti aquest escrit publicat, ja haurem conegut els resultats de les eleccions municipals i podrem veure quina composició tindrà el govern de la nostra ciutat… Per favor: sigueu valents i defenseu els nostres drets!

M. Carme Carrió Salabarnada,

presidenta de l’Associació de Veïns de les Escodines

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí