Quan les pedres parlen…
Quars blanc

0
194

Molts es pregunten, per a què serveix el quars blanc? I la resposta és que el quars blanc serveix per a tantes coses que per les múltiples propietats que té els seus beneficis són innombrables. Una de les propietats del quars blanc és la seva capacitat per calmar l’ansietat, brindar serenitat al pensament, donar seguretat emocional en moments difícils. Moltes vegades no t’ha passat que et sents sol, trist, estressat i el pitjor és que no saps ni per què? És normal, ja que aquestes emocions són producte de l’ansietat. Aleshores et sorprendrà com aquest quars pot calmar-te les emocions i omplir-te de tranquil·litat la ment. És per això que el quars blanc és conegut també com el vidre de l’autoajuda. Per tot això, per les bondats que té el quars blanc per atraure les energies positives, farà que et contagiïs de positivisme, comencis a veure el costat bo, el costat positiu de les coses. Creu-me, això tindrà força repercussió en el teu dia a dia. El pensament és molt important per a les coses que vols atraure cap a la teva vida, i si tens la capacitat de pensar de manera positiva llavors tindràs la capacitat d’atreure la millor energia i les coses bones cap a tu. Una altra de les propietats del quars blanc és que t’ajudarà si tens problemes per recordar certes coses: si notes que se t’obliden molt sovint les coses, aleshores el quars blanc et beneficiarà, ja que una altra de les seves propietats és millorar la memòria, perquè augmenta les capacitats cognitives de les persones. Això no només t’ajudarà a millorar la memòria, sinó a poder concentrar-te millor i a reduir l’estrès causat del dia a dia.

Per a què serveix el quars blanc? Quins beneficis té?
Bloqueja ones electromagnètiques. Com si fossin pocs tots els beneficis del quars blanc que s’han esmentat, també serveix per ajudar a reduir l’impacte de les ones electromagnètiques que ens arriben per mitjà dels aparells electrònics que fem servir en el nostre dia a dia.
S’ha comprovat que aquestes ones, a llarg termini, són perjudicials per a la nostra salut. Estàs preparat per prevenir-ho?

Significat de la pedra de quars blanc
Moltes persones no saben o desconeixen el significat del quars blanc o el que representa per a nosaltres, les persones que som molt aferrades a aquest tipus de vidres. Aquest quars representa l’autoajuda, representa per a qui la té un protector de totes les energies i vibracions negatives, així com una cosa que ens ajuda a omplir la nostra ànima de sentiments de puresa d’abundància, per la qual cosa té un significat molt gran per a qui el té. Sens dubte, si arribes a tenir un quars blanc, no voldràs tornar a viure mai més sense ell.

Com es pot fer servir el quars blanc?
El quars blanc es pot utilitzar de moltes maneres, sense perdre els seus efectes. A mi, per exemple, m’agrada tenir sempre un tros de quars blanc, ja sigui a la bossa, als pantalons si soc fora de casa o a l’habitació. Però no ha de ser així necessàriament. A moltes persones els agrada portar joies de quars blanc, com ara collarets, polseres i fins i tot anells, el porten en forma d’amulet.
Altres usos del quars blanc
El quars blanc també s’utilitza com a decoració per la seva bella presentació, fins i tot hi ha persones que compren quars blanc per decorar una habitació o un moble concret sense saber que té unes meravelloses propietats místiques i màgiques. I se n’acaben adonant després de notar canvis importants en la fortalesa mental dels integrants de la llar.

Com s’ha de netejar el quars blanc?
Si tens aquest mineral majestuós, has de netejar-lo periòdicament, i no és precisament perquè es posi lleig visualment, sinó perquè aquesta gemma absorbeix energies negatives per tu, aleshores amb la neteja ajudes que se’n despulli.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí