PLEGATS PERÒ NO BARREJATS

0
12

L’acord de govern municipal entre Esquerra, PSC i Impulsem a Manresa “no es veu afectat per qüestions polítiques que traspassen les competències municipals que cada formació política té dret a defensar i mantenir el seu posicionament ideològic”. Això és el que diu el PSC de Manresa davant el fet que l’estelada torna a onejar a la façana de la Casa consistorial i a la plaça 11 de setembre. Un comunicat políticament correcte que deixa entreveure que, en una de les qüestions més cabdals, com és la bandera que ens representi, no es posen d’acord. Segur que ells diran que aquesta pobra periodista que us escriu en fa “un gra massa”, d’una qüestió tan poc important. Però què seria d’una terra sense que els seus polítics es posessin d’acord en la bandera, en la llengua, en els costums i en les tradicions.
És decebedor comprovar com tant per part d’ERC com del PSC tot s’hi val per minimitzar qualsevol tipus de fet que pugui entorpir aquesta “bassa d’oli” de la quals ens volen fer còmplices i no, no tot s’hi val. El que queda clar és que volen governar al preu que sigui.
De moment, aquest 11 de setembre el Govern de Manresa no hi serà tot. El PSC ja ha dit que no participarà en la celebració de la Diada Nacional de Catalunya mentre l’estelada presideixi la commemoració. Ho trobeu normal, coherent o lògic?

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí