Els manresans ho volem saber tot

0
99

Quan va accedir a l’alcaldia de l’Ajuntament de Manresa, una de les primeres actuacions de Valentí Junyent va ser deixar de tenir cotxe oficial, i era molt habitual que arribés als llocs a peu, amb el vehicle particular, a vegades conduït per ell mateix, per la seva dona o pel cap de Gabinet.

Ara, un any i mig després d’arribar a l’alcaldia, el republicà Marc Aloy ha decidit tornar al que havia estat anys enrere i tenir cotxe oficial, sense xofer, ja que conduirà ell mateix o el seu cap de Gabinet.

No entraré en si és o no és necessari. De fet, es tracta d’un Seat Leon que ha comprat, perdó que hem comprat els manresans, a més de tres furgonetes per a brigada de manteniment, que tindrà un cost de 80.000 euros pel mètode de rènting.

El que sí que és sorprenent és que quan l’oposició del PSC ha demanat a l’equip de govern, format per Junts per Manresa i Esquerra, per què no ho havien comunicat, la resposta ha estat que ‘’no sempre es comunica tot el que fa l’Ajuntament i que només s’informa de les coses importants”.

La resposta, ja de per si absurda, ens ve a dir que els ciutadans no cal que ho sapiguem tot, com quan en una família es decideix que, segons què, no cal que ho sàpiguen els nens o que la roba bruta es renta dins de casa. Però és que, en aquest cas, els ciutadans manresans formem part del col·lectiu de la ciutat i un dels nostres drets és saber tot el que hi passa, les coses bones i les dolentes.

Segur que aquests 80.000 euros no servirien per incrementar el cos de la Policia local, que bona falta ens fa amb la inseguretat, la delinqüència i l’incivisme que patim i que és noticia a tots els mitjans de comunicació, però sí que serviria per canviar algunes bombetes de l’enllumenat públic, que bona falta ens fa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí