Llibres per demanar als Reis i que segur que t’agraden

0
108

Cuentos de Navidad
Celebra el moment més màgic de l’any amb una selecció formidable de contes de Nadal d’autors clàssics.
Des de les històries de tall folklòric recollides pels Germans Grimm o Andersen, passant pels relats d’escriptors vuitcentistes de la talla d’Oscar Wilde, Charles Dickens o Anton Txékhov, els contes aquí reunits sorprendran tots els que s’atreveixin a llegir-los.

No decepciones a tu padre
Carmen Chaparro
De vegades, els criminals més perillosos a què s’ha d’enfrontar un policia són els secrets del seu passat.
Carme Chaparro tanca amb aquesta novel·la l’èxit de la trilogia que va començar el 2017 amb No soy un monstruo i va continuar amb La química del odio.
Aquesta és una novel·la per a audaços. Ja a la primera pàgina el lector rep el primer impacte: segueix llegint si t’hi atreveixes, ens desafia l’autora.
Si ho fas, assistiràs a l’autòpsia d’un cadàver estrany a l’Institut Anatomicoforense de Madrid. És el cos d’una dona jove, famosa, rica i depressiva (Nina Vidal) a qui han assassinat amb una crueltat tan inimaginable com… creativa?

Las tres hermanas
Heather Morris
Torna l’autora d’El tatuador d’Auschwitz, amb una novel·la commovedora basada en la història real de tres germanes que van sobreviure al camp de concentració.
Quan són nenes, Cibi, Magda i Livia prometen al seu pare que romandran sempre juntes, passi el que passi. Anys més tard, amb només quinze anys, els nazis envien Livia a Auschwitz i Cibi, que només té dinou anys, fa honor a la promesa i segueix la seva germana.

L’última, la més petita
Fatima Daas
Un relat autobiogràfic escruixidor d’una noia francesa d’origen algerià que ens explica una vida marcada per la censura i les ànsies de llibertat sexual, el que s’espera d’ella i el que pot oferir al món.

El nòmada i l’arrel
Manel Marí
Cap poeta contemporani ha parlat del fet de viure i de gaudir fent-ho com Manel Marí, tristament desaparegut el gener del 2018. I aquesta antologia ens el torna ple de vigor i entusiasme amb una veu immarcescible.

El Silenci Dels Telers
Assumpta Montellà
Ens ensenya el paper que van tenir les dones en les colònies tèxtils catalanes. Aquest llibre és un viatge des de la Primera Guerra Mundial i la República fins a la repressió franquista, passant per la Guerra Civil. Un gran retrat de la dona dins la indústria catalana, des de la revolució industrial fins al tancament de les fàbriques.

Sola
Carlota Gurt
Un any després de debutar en el món literari com a autora (la Carlota suma una llarga trajectòria com a traductora), amb un llibre de contes fantàstic, Gurt s’estrena en el món de la novel·la amb Sola, apadrinada per Proa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí