Crema de moniatos i castanyes

0
82

Ingredients:

Moniato 600 g
Castanya 150 g
Nata 150 g
Brou d’au 300 g
Mantega 50 g
Sal i pebre

Preparació:

  1. Començarem embolicant els moniatos amb paper de plata i les castanyes en un altre paquet perquè, en rostir-los (durant uns 30-40 min a 190 °C), es facin bé per dins i puguem treure’ls la pell sense problema.
  2. Un cop rostits, els traiem la pell i triturem bé tots dos ingredients fins que ens quedi una textura de puré.
  3. Un cop tenim el puré uniformement triturat, hi afegim el brou (segons vulguem, ja que la quantitat de brou variarà el gust final de la crema), la mantega i la nata.
  4. Salpebrem al gust i ja tenim la crema a punt!

Una recepta boníssima per alleugerir els primers freds d’aquesta estació. Bon profit!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí