Canal Taronja oferirà aquet mes d’agost programes especials dedicats a la Festa Major de Manresa. Seran durant la programació estiuenca i Eli Pagan, Tània Rodríguez i Gemma Aleman ens presentaran entrevistes amb les entitats i els protagonistes dels actes que es portaran a terme, des de la regidora de Cultura, Anna Crespo, o l’alcalde, Marc Aloy, fins a les entitats més actives i que celebren aniversaris, com Xàldiga o els castellers Tirallongues, que han tornat a la plena activitat, i entitats de sempre, com L’Esbart Manresa o el Casal Cultural Dansaires Manresans, que continua amb la seva Oreneta d’Or.

Paral·lelament, podreu veure a la televisió tots els actes que es portin a terme, des de les Visites a la Manresa Desconeguda fins a les trobades tradicionals de bateries i el castell de focs d’artifici, que torna al Parc de l’Agulla o les ballades a la plaça Gran, on, a la ballada de sardanes s’inclourà la sardana “Les quatre veus”, del mestre Moraleda. La peça va estar dedicada, entre d’altres, a la locutora i actriu Maria Matilde Almendros Carcasona, de qui se celebra enguany el centenari del naixement.

Segueix tot l’agost, la programació d’estiu amb la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya
Podreu trobar-hi diferents espais, entre els quals destaquem la continuació del programa esportiu de les 14.30 h, presentat per Pitu Abril, “La porteria”, amb informació i tertúlia esportiva, consolidat a Betevé, on es repassen les disciplines esportives més destacades del país. A les 18 h, segueix el “Next Estiu”, programa que combina continguts informatius, divulgatius i biogràfics. Hi ha una part informativa, amb connexions en directe i reportatges, i una part en què es fa una entrevista en profunditat o una tertúlia.
Els diumenges a les 11 h continuen les retransmissions de la missa conventual de Montserrat. També els diumenges hi trobem un programa resum de la diada castellera més destacada del cap de setmana, emesa per la Xarxa de Televisions Locals. El 12 de setembre, després de la Diada Nacional de Catalunya, començarà la programació de tardor-hivern a Canal Taronja TV.
D’altra banda, les televisions digitals independents de Catalunya han preparat una oferta televisiva a partir d’aquest dilluns 11 de juliol amb el programa “Estiu.cat”. Un magazín que recorrerà places i indrets de les ciutats i dels pobles de Catalunya. Un programa que es podrà veure a Canal Taronja Televisió a les 12 h del migdia a les 16.30 h i a les 23.00 h, on es mostrarà la visió que té l’alcalde del que passa a la seva ciutat, els seus gustos, afinitats, costums i també farà una pinzellada de la gastronomia, l’esport, la gent gran, els racons més amagats d’aquell indret. A la vegada, es visitaran diverses poblacions més que explicaran les activitats, festes i curiositats que s’hi celebren o que es produeixen a les comarques catalanes.
Aquesta és una aposta especial i nova per a TDI, ja que per primera vegada i en directe es portarà a terme aquest magazín.
A Manresa, el 25 d’agost i en plena Festa Major, podrem viure aquest programa de la mà de Canal Taronja TV amb Judith Montón, a la presentació, amb producció de Gemma Aleman i Laia Cerarols, i amb tot l’equip tècnic i de realització de TDI. Diversos convidats, així com l’alcalde, Marc Aloy, hi participaran.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí