TV Sabadell i Taronja TV candidats al Premi Zapping de televisió de proximitat

0
61

Canal Taronja amb Bo, sa, d’aquí i TV Sabadell-Vallès amb Quina vellesa, les dues televisions locals del Grup Taelus, competeixen juntament amb Canal SET i Cuina amb mi als Premis Zapping en la categoria de televisió local.

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audio-
visuals de Catalunya entregarà els Premis Zapping el 17 de març al CaixaForum de Barcelona. Entre els finalistes hi ha Mireia Oriol (Alma, de Netflix), José Coronado (Entrevías, de Mediaset), Carles Porta (Crims, de TV3) o Jordi Hurtado (Saber y ganar, de La 2). En Entreteniment, competeixen Crims de TV3 i MasterChef de La 1 amb Joaquín el novato d’Antena 3, i a Divulgatius el premi serà entre Las tres puertas de La 2, Cuines de TV3 i Planeta Calleja de Cuatro.

Els Premis Zapping són un reconeixement a la qualitat audiovisual. Els programes del Grup Taleus com Bo, sa, d’aquí, que presenten Brigitte Barea i Gemma Aleman, acosten l’alimentació quilòmetre zero amb ambaixadors que són cantants de casa nostra a les escoles i a través dels infants visualitzem la pagesia, els ramaders, el món de la pesca, etc. pensant que els nens i nenes coneguin el que mengen.
Pel que fa a Quina vellesa, està presentat per Elisabeth Carnissé i dirigit per Miki Rial i ens mostra a través de persones de més de 60 anys com és la seva vida i com s’enfronten a les noves tecnologies, que pensen de la religió, de la societat i, a la vegada, com els veuen els seus fills i nets.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí