TV. Quina vellesa!

0
85

El programa, dirigit per Miquel Rial Solé, i presentat per Elisabet Carnicé, és un nou format on avis i àvies de Catalunya són els principals protagonistes. “Quina vellesa!” és una coproducció de La Xarxa i TV Sabadell Vallès. El pots veure a Canal Taronja de Televisió tots els divendres a les 20.30 hores i els dissabtes a les 21.30 hores. Avis i àvies reflexionen sobre diversos temes, sempre amb un to amè i divertit, i amb ganes d’explicar-nos coses. Al llarg dels programes escoltarem la veu de l’experiència i descobrirem històries fascinants. Tot plegat, amanit amb les seves anècdotes, consells de vida i les seves opinions sobre temes quotidians que no deixaran indiferent ningú. De ben segur que ens faran riure i emocionar-nos. 

Els joves també tindran el seu paper al llarg dels diferents programes, ja que es mostrarà el contrast d’opinions que a vegades hi ha entre les dues generacions. És un programa que busca l’entreteniment, en un to distès i divertit, però també reflexiu on els espectadors de totes les edats es podran sentir identificats.

En cada programa es tractarà d’un tema específic sobre el qual giraran les converses i reflexions dels protagonistes. Enguany s’aposta per aquests temes: l’edat importa?, la vida amorosa, els diners, la família, les creences, la igualtat, la bellesa, el treball, el temps lliure, els estudis, les noves tecnologies i les celebracions.

“Quina vellesa!” és un nou format, però seguint la tònica del “Quina canalla!”, del qual es van fer tres temporades amb una molt bona acollida per part de l’audiència. En aquesta ocasió, els protagonistes, en lloc de ser nens i nenes, són persones de més de 65 anys.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí