“Objectiu Paki”, concurs de talents de TV per a la nova temporada del Taronja

0
69

El projecte “Objectiu Paki” enfila la tercera edició. En aquest talent show, deu concursants seleccionats a través d’una fase de càsting han de mostrar les seves capacitats musicals.
A les diferents gales temàtiques proposades per al concurs, els concursants interpreten diferents peces musicals per tal de mantenir la seva participació al programa, que dependrà de la salvació del jurat i dels vots del públic. A cada emissió s’ha d’acomiadar algú, fins a conèixer el nom del guanyador/a a la gran final. La persona guanyadora rep diversos premis que s’aniran desvetllant. En aquesta tercera edició, hi haurà una fase prèvia que es portarà a terme a diferents punts de Catalunya. Manresa serà un d’aquests indrets, a través de Canal Taronja TV. Es faran audicions per trobar, entre tots els qui hi vulgueu participar, una persona entre 13 i 19 anys que serà la representant de les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès al concurs. Segueix les bases a través dels 40 Principals Catalunya Central (91.7 FM) i Canal Taronja TV.
Nova programació a
Canal Taronja TV

Aquest 12 de setembre torna la programació de Canal Taronja TV amb l’informatiu diari “Infotaronja”, amb tota l’actualitat de la jornada de la mà de Tània Rodríguez i Eduard Font. Les tertúlies de “Barra lliure”, amb Pilar Goñi i tots els tertulians a les 13.00, 15.30 i 22.00 hores. En l’horari de 20.30 i 23.00 hores, els dilluns Carles Jódar ens apropa al món esportiu amb “Targeta taronja”, els dimarts. Eli Pagan ens apropa a les entrevistes més íntimes en el “Molt personal”. Els dimecres és el torn de “Som consum” i els dijous “Entre nosaltres”, on Tània Rodríguez ens apropa a personatges que són protagonistes de la setmana.

Tot a punt per a la nova temporada a Ràdio Manresa

Tornen els programes de la Cadena Ser diaris “Hoy por hoy”, des de les 7 h del matí, amb Àngels Barceló; “La ventana”, a les 16 h, amb Carles Francino, i tota la resta de programació i els espais locals entre els quals destaquen les transmissions radiofòniques dels partits del Baxi Manresa amb l’equip de Carles Jódar; el programa dels dijous a les 15 h d’Anna Ballesteros i Núria Soler “Aires de Catalunya”, amb més de setanta anys d’història, i el programa d’escacs dels divendres a les 15 h de la tarda “Ona escacs”.
De dilluns a divendres a les 12 h del migdia us oferim el magazín “Hora L”, amb Eli Pagan. En homenatge a Maria Matilde Almendros Carcasona, en l’any en què es commemora el centenari del seu naixement, hem volgut incloure a partir d’aquest 12 de setembre i en vuit capítols l’emissió de L’Hostal de la Glòria, de Josep Maria de Sagarra, el radioteatre enregistrat en directe de cara al públic pel grup escènic Nostra Llar del barri del Poblenou de Manresa, el 25 de maig al Teatre Kursaal de Manresa amb adaptació de Carles Claret i amb les veus en la narració de Tània Rodríguez i Eduard Font, de Ràdio Manresa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí