Ja ha arribat la tercera edició d’Objectiu Paki

0
48

Ja ha arribat la tercera edició d’Objectiu Paki, el programa de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya que pots veure per Canal Taronja els dissabtes a les 22 h de la nit. És el ‘talent show’ de les televisions locals per a joves dels 13 als 20 anys, creat per Televisió de Cardedeu i que ha assolit un gran èxit en les dues edicions anteriors.

El projecte va néixer el 2020 de l’aliança entre el Casal de Joves La Paki i els col·laboradors de Televisió Cardedeu, amb el suport de desenes de comerços i entitats del municipi. Però, després de dues edicions i de fer-se cada vegada més i més gran, Objectiu Paki és ara el concurs de talents musicals de totes les teles locals.

En aquest talent show, deu concursants seleccionats a través d’una fase de càsting han de mostrar les seves capacitats musicals. A les diferents gales temàtiques proposades pel concurs, els concursants interpretaran diferents peces musicals per tal de mantenir-hi la seva participació, que dependrà de la salvació del jurat i dels vots del públic.

A cada programa n’haurem d’acomiadar alguns, fins a conèixer el nom del guanyador o guanyadora a la gran final.

La persona guanyadora rebrà com a premi l’enregistrament de tres singles en estudi de so professional dissenyat per Crea Music, així com la difusió i promoció per part de Crea Music d’aquest primer single a través de xarxes socials, plataformes digitals i l’enviament a emissores de ràdio.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí