‘In memoriam’ arriba a Canal Taronja TV

0
155
CANAL TARONJA - FREQÜÈNCIA

Aquestes festes nadalenques i en horari de 13.00 hores, 15.30 hores i 22.00 hores us portarem un programa que volem dedicar a persones que ens han deixat de la comarca del Bages en els darrers temps. És per això que volem fer un homenatge molt especial recordant personatges rellevants en el seu àmbit. 

Un programa realitzat per Eli Pagan, Eduard Font i Pilar Goñi que comptarà amb diferents convidats que ens aproparan a la figura del doctor Carles Garriga, la catedràtica Rosa Argelaguet, el periodista Joan Antoni Lozano, el filòleg i polític Joan Badia, l’alcalde Juli Sancliments i el també activista manresà Florenci Serra. Un programa que arribarà a partir del 27 de desembre a través del teu canal de proximitat, Canal Taronja de televisió.

I a través de la Xarxa de Televisions locals de Catalunya veuràs en directe La Fia-Faia del Berguedà, Els Pastorets de Calaf i el Cap d’Any presentat pel nostre company Sergi Lladó, així com un seguit de representacions i reportatges que t’aproparan a les festes 
nadalenques catalanes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí