El magazín ‘Estiu.cat’ aterra a Manresa

0
73

El magazín de les televisions digitals independents de Catalunya, l’”Estiu.cat”, va aterrar dijous 25 d’agost a la plaça Major de Manresa.
Conduït per Judit Montón, el programa, ofert en directe per Canal Taronja TV, va arrencar amb l’entrevista a l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, que va parlar sobre els seus gustos i aficions i ens va desvetllar com vivia ell la Festa Major abans de ser alcalde.
També el president del Baxi Manresa, Jordi Serracanta, va parlar de la pretemporada de l’equip i de com afronta el seu nou càrrec.
Des de l’Oficina de Turisme, Albert Tulleuda va explicar als espectadors d’arreu de Catalunya la celebració dels 500 anys de l’arribada de sant Ignasi i el potencial turístic de la ciutat. Per la seva part, Ignasi Sala va fer una demostració d’un plat elaborat amb tomàquet i altres productes de proximitat per parlar de la gastronomia local.
Per la seva part, Joan Morros, d’El Galliner, va parlar del cinema a Manresa. Des de Plácido, de Berlanga, fins a les darreres produccions que s’han rodat a la ciutat.
I el duet format per Joan Borjas i Cèlia Mendes van posar el punt i final amb la interpretació, en viu, del seu darrer treball: “Formiga”.
El magazín, que aquest estiu ha recorregut places i indrets de les ciutats i dels pobles d’arreu del país, va tancar la temporada el divendres 2 de setembre a la plaça de l’Abadia de Montserrat, en un programa que va permetre als espectadors descobrir alguns secrets de la muntanya més màgica de Catalunya. ●

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí