El BAXI Manresa aposta per un model reconeixible per afrontar la nova temporada 2022-2023

0
79

La temporada 2022-2023 per al BAXI Manresa és la temporada de la il·lusió. Una il·lusió renovada després d’una última campanya excelsa que va portar el conjunt manresà a participar a la fase final de la Copa, el play off pel títol de la Lliga ACB i a disputar una final europea, a Bilbao, que s’ha convertit ja en una fita històrica per tot el que va suposar de mobilització d’una afició que va tenir un comportament exemplar a la capital basca.
El públic ha connectat al Congost, la gent s’ha tornat a fer seu el club. Aquest va ser un dels grans objectius que es va marcar l’ara ja expresident Josep Saez, quan fa cinc temporades va assumir la presidència d’un club en hores baixes i amb un descens de la màxima categoria.
La nova temporada per al BAXI Manresa ha començat amb alguns canvis significatius, però amb la continuïtat d’un model que ja és reconeixible. El principal canvi ha estat, precisament, el de la presidència. Saez anunciava que deixava el càrrec després d’haver deixat el club consolidat a l’elit. El substitueix Jordi Serracanta, un home prou conegut en el món de l’esport i la gestió esportiva, que en la seva presentació anunciava que agafava un mandat que tindria, clarament, una línia continuista.
De fet, els primers símptomes clars de la continuïtat han estat marcats per la renovació de Pedro Martínez, que tenia ofertes d’altres clubs però que ha decidit seguir apostant per ser l’entrenador del Manresa. També va tenir ofertes el director esportiu del BAXI Manresa, Xavier Pujol, que finalment també ha decidit seguir al seu club, el BAXI Manresa.
La continuïtat de l’entrenador i del director esportiu són les que marquen una tendència clara per consolidar un model esportiu de club. Pedro Martínez, amb un estil molt reconeixedor, ha fet tàndem amb Pujol per mantenir una gran part de jugadors de la temporada passada. A més, s’han trobat peces noves que han substituït les baixes sensibles respecte de la temporada passada, però que s’adapten perfectament a l’estil de joc de Martínez. I amb el suport de la firma comercial BAXI, que continua veient reflectits en el club els valors que vol transmetre.
S’ha detectat durant la pretemporada. El BAXI Manresa ha mostrat la seva intensitat defensiva, el seu joc ràpid i intel·ligent, jugar a córrer la pista, al contraatac i a un joc molt reconeixedor. El mateix joc que la temporada passada va enamorar l’afició del Congost. Tot just arrenca la campanya, però l’aposta pel model que ha portat fins aquí l’equip és fàcil de reconèixer.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí