Canal Taronja present a EXPOBAGES 2023

0
66

EXPOBAGES és la fira multisectorial punt de referència de la Catalunya Central. Al llarg de la seva trajectòria, Expobages ha fet d’aparador de l’activitat econòmica de Manresa i el Bages, i ha tingut un paper destacat en la dinamització econòmica i comercial al conjunt de la Catalunya Central.

Des del centre de Manresa, l’Expobages té la voluntat i capacitat renovada per donar resposta a les demandes del teixit productiu i comercial de la comarca; amb noves propostes per atendre les expectatives d’un públic cada vegada més informat, amb més alternatives d’elecció i, per tant, també més exigent. I és que la fira és el nexe, el punt de trobada entre els uns i els altres, entre comerciants i consumidors, entre industrials i professionals i els seus clients, entre proveïdors de serveis i usuaris, entre les administracions i la ciutadania. I, al mateix temps, també és un espai de relació entre persones, d’intercanvi d’idees i de projectes. Una proposta firal multisectorial consolidada que ja és un element d’identificació col·lectiva per a molts manresans i bagencs.

Canal Taronja hi serà present el 20 i 21 de maig amb un estand al passeig Pere III de Manresa, en el primer tram, des d’on es faran programes en directe. Us convidem a participar-hi i a viure a través de la televisió els espais que mostrarem del que és i de com es viu la fira.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí