A L’ESTIU ‘QUINA VELLESA!’

0
32

Per aquest estiu que ja ha començat la graella de La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya es renova i així comptarem amb nous programes.

Quina vellesa, de TV Vallès-Sabadell i Canal Taronja TV, amb la segona temporada d’aquest programa en què persones de més de 65 anys opinen sobre diversos temes de la vida i comparteixen amb molt d’humor la seva experiència.

La diada en 60 minuts. Nova temporada del programa resum de la diada castellera més destacada del cap de setmana emesa per La Xarxa de Comunicació Local. La manera més ràpida de veure castells.

…I bona lletra, amb una mirada general a l’actualitat. Cada setmana Natàlia Peix farà dues entrevistes a personalitats d’àmbit divers: política, societat, cultura, i aprofundirà en aspectes concrets amb l’anàlisi d’una àmplia nòmina d’experts de diferents sectors: dret, economia, política, feminisme…

Paisatges encreuats, el programa que dona a conèixer els diferents actors i agents de la cultura patrimonial festiva, repassant les festes populars i tradicionals més importants del calendari.

Orquestra’t amb l’OJD, el programa amb el qual l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell vol apropar la música clàssica a la ciutadania.

Gaudeix de la festa, espai divulgatiu de cultura popular i patrimoni festiu.

Aventurístic, amb una nova temporada centrada en la pràctica d’esports i activitats a l’aire lliure que es poden fer arreu de Catalunya, per promoure el turisme i la pràctica de l’esport a tot el país.

Impuls analitza l’actualitat econòmica en un context de complexitat amb el propòsit d’apropar-la a la ciutadania, donar suport als emprenedors, conèixer la realitat de l’àmbit local i potenciar la sostenibilitat i la innovació com a eixos transversals de la nostra economia. 

Teló de fons, dedicat a les arts escèniques, comprèn dansa, teatre, música i circ i tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l’art com a multidisciplinari i no encasellat en una disciplina concreta. Espai de reflexió sobre el món cultural, especialment l’escènic.

Torna-la a tocar, Sam!, que repassa les estrenes de cinema del cap de setmana, recomana pel·lícules per veure a casa i llibres relacionats amb el cine i altres curiositats.

Caminant per Catalunya, nova temporada del programa d’excursions per tot el territori català.

Patrimoni de llegenda, programa divulgatiu vinculat al patrimoni material i immaterial de Catalunya i la seva rondallística. A través d’una presentadora, descobrim la llegenda, el paisatge, la cultura i el patrimoni de diferents indrets de Catalunya. Un programa de Jordina Biosca i Núria Repiso amb el suport de la Generalitat.

Converses Conneticat, que obre la porta a l’estiu quan la vida transcorre més lentament i s’atura a conversar amb personatges vinculats al món de la cultura.

El pla perfecte recollirà les activitats més destacades que hauran passat durant el cap de setmana a la població on divendres s’haurà fet el programa en directe. Un resum gravat sobre les activitats més destacades.

Converses, espai d’entrevistes protagonitzat per diferents personalitats de rellevància especialitzades en l’àrea cultural, social o esportiva d’actualitat.

Converses zeta, espai per a adolescents i joves amb el mateix format i que s’adreça a nois i noies d’entre 12 i 30 anys i que estarà dirigit i conduït per persones d’aquesta mateixa franja d’edat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí